Vanaf 17 jaar onder begeleding, op je 18e vol vertrouwen en zelfstandig de weg op met 2ToDrive.

Vanaf 16,5 jaar mag je ons benaderen om te starten met autorijlessen om zo met 2toDrive vanaf 17 jaar je rijexamen afleggen.
Je mag tot je 18E de weg op onder de begeleiding van een coach. 2toDrive bestaat sinds 2011 en is ingevoerd om de verkeersveiligheid te vergroten.  Onder relatief veilige omstandigheden kun jij rijervaring opdoen met je coach. Je wordt niet alleen een stuk zelfverzekerdere bestuurder maar je hebt ook minder kans op ongelukken in het verkeer.

Op 2toDrive pas kun jouw coach(es) toevoegen. De kosten op dit moment bedragen € 25,00. Je vraagt deze aan via het RDW .  
Eerst dienen jouw coach(es) zich hier te registeren. Vervolgens log jij in met je DigiD en verschijnen de coach(es) die zich hebben aangemeld. Jij kiest de coach(es) welke jij op je pas wilt zetten. Je aanvraag wordt door de RDW gecontroleerd. Na goedkeuring sturen zij jou de begeleiderspas toe. Ben je voor je praktijkexamen geslaagd dan ga je met je begeleiderspas naar de gemeente en vraag je je rijbewijs aan.

Let op!

Zonder begeleiderspas kun je geen rijbewijs aanvragen wanneer je jonger bent dan 18 jaar.
Wil je later een extra coach toevoegen dan betaal je opnieuw € 25,00 voor een begeleiderspas.

Wil jij kennismaken met Verkeersschool NOA?
Dan kun je gebruikmaken van een vrijblijvende proefles (intake). Je dient je hiervoor aan te melden. Nadat we je aanmelding ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.