Autorijles tarieven

Zou je willen weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij je een proefles. Je instructeur heeft na de proefles een goed beeld kunnen vormen van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij/zij zal je dan adviseren welk pakket bij jou past.

Lespakketten

Pakket 1*

€1669,-

 • 25 Rijlessen

Betaling in 3 termijn is mogelijk**.
-Betaling 1: €714,-
-Betaling 2: €500,-
-Betaling 3: €500,-

Pakket 2*

BESTE KEUS!

€2699,-

 • 40 Rijlessen
 • Tussentijdse toets €200,– i.p.v. €249,-

Betaling in 3 termijn is mogelijk**.
-Betaling 1: €1244,-
-Betaling 2: €750,-
-Betaling 3: €750,-

Pakket 3*

€2499,-

 • 40 Rijlessen

Betaling in 3 termijn is mogelijk**.
-Betaling 1: €1044,-
-Betaling 2: €750,-
-Betaling 3: €750,-

*Prijs is excl. €20,- administratiekosten.
**Er wordt €25,- administratiekosten gerekend voor betaling in termijnen.

GESLAAGDEN

Uitstekend
Gebaseerd op 28 recensies
Mark Slikker
Mark Slikker
2022-05-10
Jacqueline werd mijn nieuwe instructeur na even met een ander te hebben gereden. Wat een verschil was dat! Jacqueline is geduldig, geeft goede feedback en past zich echt aan jou aan! Geslaagd en dat was zonder haar niet gelukt! Ook een paar lessen met Senna meegereden! Fantastische kerel die echt met veel passie en aandacht lessen geeft. Ik raad iedereen aan om bij deze twee toppers te komen lessen! Bedankt en het beste!
Lonneke Van Der Elst
Lonneke Van Der Elst
2022-02-16
Super rijschool , zeer goede instructeurs … mijn kind na 18 lessen in 1x geslaagd
Maayke van Tatenhove
Maayke van Tatenhove
2022-02-15
Leerzame, gezellige en leuke lessen! De rij instructeurs hebben veel geduld voor jou als leerling en willen dat jij vooral veel plezier heb tijdens het rijden! Ik heb een hele goede, leuke, gezellige en leerzame ervaring/tijd aan deze rijschool over gehouden. Ik heb dan ook mijn rijbewijs in 1 keer gehaald met dan aan Jaqueline en Senna!
Kim Post
Kim Post
2021-12-09
Hele leerzame en zeker ook gezellige lessen gehad. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen en raad deze rijschool zeker aan. Ik ben ontzettend goed geholpen hier.
Femke Huisman
Femke Huisman
2021-11-03
Na lang bij een andere rijschool te lessen, kwam ik terecht bij verkeersschool NOA. Bij verkeersschool NOA word goed uitleg gegeven onder het rijden en je zit met een fijn gevoel naast je instructeur!
Nina van Vliet
Nina van Vliet
2021-10-31
Ik heb mijn laatste proces van het halen van mijn rijbewijs bij Jaqueline gehad, en wat is dat goed geweest! Zij heeft mij enorm geholpen met kalm blijven in de auto en echt de puntjes op de i te zetten. Zo ben ik het autorijden leuk gaan vinden ipv iets spannends. Jaq bedankt!
samuel ahs
samuel ahs
2021-08-21
Ik ben heel blij dat ik Jacqueline als rij instructeur heb gehad. De rijlessen waren altijd gezellig. Tegelijkertijd is ze ook erg rustig en kalm waardoor ik altijd gefocust blijf en me thuis voel bij haar in de auto. Ik heb vandaag me rijbewijs gehaald met dank aan Jacqueline. Ze is erg begripvol en meedenkend waardoor ik ook echt het gevoel kreeg dat we samen het rijexamen hebben afgelegd! Bedankt!!
Janne Vollbehr
Janne Vollbehr
2021-08-20
Hele fijne lessen gehad bij deze rijschool. Er was altijd wel een plekje voor een les dat mij uit kwam ivm school en werk. Ik leerde veel in de lessen dus echt een aanrader!

TIP: Plan alvast jouw theorie.

Wij raden jou aan om alvast het theorie-examen in te plannen en te gaan starten met leren. Dit versoepeld jouw rijopleiding. Je kan ook ons machtigen om jouw theorie-examen in te plannen via Digid.

Meld je direct aan!

 • Je krijgt persoonlijke aandacht, iedere leerling is bij ons uniek 
 • Wij zijn onafhankelijk en hebben echt nog alle aandacht voor jou
 • Je gaat bij ons leren hoe je goed en veilig kunt gaan rijden
 • In je app worden je afspraken en vorderingen bijgehouden
 • Je krijgt moderne lessen die opleiden tot het praktijkexamen
 • Van maandag t/m zaterdag flexibel je lesuren inplannen
 • Lessen in een middelgrote, moderne, rookvrije auto