Wij zijn team NOA

Rijschool alkmaar

Jacqueline

Rijcoach

Juli 2018 is onze dochter Noa overleden aan een sepsis veroorzaakt door de Meningokokken W bacterie. Ik had een leuke baan als projectadministrateur en daarnaast coach van Noa. Noa deed topsport karate. Na haar overlijden besloot ik niet terug te keren in de financiele administratie maar wilde totaal iets anders gaan doen. Op een gegeven ogenblik reed ik naast een lesauto en wist op dat moment wat ik wilde gaan doen. Rijcoach!  Ik ben aan de Verkeersacademie afgestudeerd als rijinstructeur met als doel jonge mensen opleiden en coachen naar hun rijbewijs. Als het goed is doe je dit maar 1 keer in je leven en ik wil dat jij  met heel veel plezier op onze leuke en leerzame momenten terug kan kijken.  

rijschool sint pancras

Senna

examenplanner

Mijn moeder is Jacqueline, op dit moment help ik haar met de administratieve taken, zoals bijvoorbeeld  de website maar ook inplannen en wijzigen van examens. 

Op dit moment ben ik bezig met de stageperiode voor rijinstructeur, waarna ik als ik klaar ben ook rijlessen gaan verzorgen!  Mijn interesses liggen in de autobranche, voetbal en de financiele sector.