Rijschool Alkmaar

Over ons

Over ons 1

De persoon achter Verkeersschool NOA

Juli 2018 is onze dochter Noa overleden aan een sepsis veroorzaakt door de Meningokokken W bacterie. Ik had een leuke baan als projectadministrateur en daarnaast coach van Noa. Noa deed topsport karate. Na haar overlijden besloot ik niet terug te keren in de financiele administratie maar wilde totaal iets anders gaan doen. Op een gegeven ogenblik reed ik naast een lesauto en wist op dat moment wat ik wilde gaan doen. Rijcoach!  Ik ben aan de Verkeersacademie afgestudeerd als rijinstructeur met als doel jonge mensen opleiden en coachen naar hun rijbewijs. Als het goed is doe je dit maar 1 keer in je leven en ik wil dat jij  met heel veel plezier op onze leuke en leerzame momenten terug kan kijken.  

Examengericht

Wij zijn bekend met de examenroutes van het CBR en kunnen je daarom gericht voorbereiden op het examen.

Flexibele lestijden

Bij Verkeersschool NOA kun je rijlessen volgen in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend!

Ervaren instructeurs

Met ruim 5 jaar ervaring als rijschool in de regio van Alkmaar, hebben wij de kennis om jou optimaal te begeleiden.

Verkeersschool NOA

Wat maakt Verkeersschool NOA uniek?

In Alkmaar en omstreken heb je een grote keuze in verkeers- en rijscholen waar je jouw autorijlessen kunt volgen. Maar, Verkeersschool NOA onderscheidt zich van de rest! Wat maakt Verkeersschool NOA uniek? Hier zijn enkele kenmerken die ons beschrijven:

✅ De instructeurs bij Verkeersschool NOA hechten er waarde aan dat je tijdens elke rijles iets nieuws leert en dat je met plezier achter het stuur zit.
✅ Bij Verkeersschool NOA volg je verschillende routes die overeenkomen met de routes die je tijdens je examen kunt verwachten.
✅ Af en toe krijg je ook de gelegenheid om zelf het initiatief te nemen en je eigen route te kiezen.
✅ Variatie in de lessen draagt uiteindelijk bij aan de ontwikkeling van je rijvaardigheid.
✅ Na het behalen van je rij examen zul je merken dat je met meer gemak in de auto stapt en met zelfvertrouwen achter het stuur plaatsneemt.

Met 5 jaar ervaring in het geven van rijlessen in de omgeving van Alkmaar, zijn wij goed op de hoogte van de examenroutes van het CBR. We bereiden je doelgericht voor op het examen. Het is dan ook niet toevallig dat wij een zeer hoog slagingspercentage hebben!

Over ons 2

Erkende rijschool in Alkmaar

Ons streven is het aanbieden van kwalitatieve rijlessen, afgestemd op jouw specifieke eisen en wensen, en in overeenstemming met de actuele wet- en regelgeving. Hoewel we ons best zullen doen om jou snel naar je rijbewijs te begeleiden, nemen we in de praktijk geen overhaaste beslissingen. We hechten er namelijk waarde aan dat jij comfortabel en zelfverzekerd kunt rijden, zonder onnodige druk. Daarom plannen we onze rijlessen samen met jou op basis van jouw leertempo.

✅ CBR erkende rijschool .
✅ Hoog slagingspercentage
✅ 5 jaar ervaring
✅ Nieuwe lesauto’s

Onze rijinstructeurs zijn ervaren professionals die uitstekend weten hoe ze jou optimaal kunnen voorbereiden op het praktijkexamen. Als je meer wilt weten over wat wij voor jou kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen en behoeften met enthousiasme te beantwoorden!

Examengerichte rijlessen

Wij richten onze lessen uitsluitend op examenvoorbereiding. Het doel is niet om de allerbeste chauffeur te worden, maar om snel te slagen voor je praktijkexamen! Dankzij onze ervaring weten wij precies waar je op moet letten en welke onderdelen aan bod zullen komen tijdens het afrijden.

✅ Eerlijk & oprecht advies
✅ Niet gereden rijlessen krijg je retour
✅ Flexibel: Rijles in de middag, avond of weekend
✅ Vriendelijke & gezellige instructeurs

Je zult les krijgen van onze gezellige maar professionele rijinstructeurs. Bovendien mag je zelf kiezen of je les wilt ontvangen van een mannelijke of vrouwelijke instructeur. Jazeker! Wij hechten waarde aan het feit dat onze leerlingen zich zo comfortabel mogelijk voelen, en daarom bieden we jou ruime keuzemogelijkheden. Als je meer wilt weten over welke andere opties wij voor jou hebben, laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen, en samen vinden we zeker een passende oplossing!

Over ons 3
Uitstekend
Gebaseerd op 57 recensies
Fa Goe
Fa Goe
2023-11-29
Erg fijne ervaring gehad bij Verkeersschool NOA. Nadat ik voor mijn eerste praktijkexamen gezakt was, besloot ik om van rijschool te veranderen, namelijk NOA. Mijn herexamen foutloos succesvol afgereden vanwege de hoge kwaliteit lessen van Jacqueline. Een aanrader.
Celine Masteling
Celine Masteling
2023-11-25
Hele gezellige lessen, ben in 1 x geslaagd topp!
Kick de Vries
Kick de Vries
2023-10-24
Absoluut de 5-sterren waard! Senna en Jacqueline zijn beide heel erg prettig om mee te lessen. Een goede mix van gezellige en vooral ook leerzame rijlessen. Aanrader!
Esmée Vogelsang
Esmée Vogelsang
2023-09-18
Hele toffe rijschool! Met alle rust, geduld en gezelligheid begeleid en in 1x geslaagd, kan niet beter!
luna-may keizer
luna-may keizer
2023-09-18
Onwijs leuke rijschool! Ik ben zelf erg tevreden hoe mijn tijd is verlopen bij rijschool NOA. Ik heb mijn rijbewijs zonder enige moeite gehaald. Jacq is een topper als instructrice! Je merk aan alles dat jij als leerling centraal staat en dat het doel realistisch haalbaar is.
Melissa Lissa
Melissa Lissa
2023-09-18
Super lieve mama en zoon ! Zat door hun vol zelfvertrouwen achter het stuur
Sydney Beltzer
Sydney Beltzer
2023-08-27
Top rijschool ! Leert alles goed en snel , ze blijven de oefeningen herhalen en stampen alles er goed in voor je examen . als er een mogelijkheid is om examen eerder te doen regelen ze dat voor je . Hele aardige en leuke mensen als instructeur, dus je kan leuke gesprekken hebben en ze maken rijles daadwerkelijk ook echt leuk . Door deze rijschool heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald . Echt een aanrader om naar deze rijschool te gaan
Boris Honig
Boris Honig
2023-07-13
Zeer goeie rijschool, hele leuke instructeurs en kwalitatief zeer goed. Alles in 1 keer gehaald door hen, enorm bedankt
Yorben Koolhaas
Yorben Koolhaas
2023-06-25
Een zeer enthousiaste en geduldige instructeur. Het is altijd gezellig in de auto. Ik heb genoten en veel geleerd.
[insta-gallery id="0"]
Scroll naar boven