Rijschool Alkmaar

Rijschool Bergen

Rijschool in Bergen en ook de beste rijschool in Bergen. Wij zorgen ervoor dat jij snel je rijbewijs haalt. Dat kan je terugzien in ons hoge slagingspercentage.

Vraag nu je gratis proefles aan!

  Proefles is gratis i.c.m. een lespakket.

  Begin vandaag met je 1e rijles bij de beste rijschool in Bergen

  Rijlessen in Bergen zodra de inschrijving is afgerond. Je kan dus direct starten met je autorijlessen. Dit kan binnen de aankomende dagen!

  Automaat of handgeschakeld rijles in Bergen

  Bij de rijschool in Bergen heb jij de vrijheid om te kiezen tussen automaat rijles of handgeschakeld rijles.

  Rijles nemen vanaf 16,5 jaar

  Bij Verkeersschool NOA kun je al starten met het nemen van rijlessen vanaf 16,5 jaar.

  Betalen in termijnen is mogelijk

  Als je de voorkeur geeft aan betaling in termijnen, is dat geen probleem! Wij geven jou de mogelijkheid om flexibel te betalen.

  Verkeersschool NOA zorgt ervoor dat jij snel de weg op kan!

  Rijbewijs B halen in Bergen

  Beste rijschool in Bergen

  Beste rijschool in Bergen? Dan is Rijschool Alkmaar – Verkeersschool NOA de beste keuze! Als rijschool in Bergen bieden wij al vele jaren rijlessen aan in Bergen, zowel binnen als buiten de stad. Onze langdurige activiteit getuigt van onze eerlijkheid en transparantie tegenover onze leerlingen. Het vertrouwen van de leerling in de rijschool is essentieel voor een succesvolle rijopleiding. Een goede en prettige relatie tussen leerling en instructeur is van groot belang voor het snel behalen van het rijbewijs B.

  ✅ Examen gerichte rijlessen
  ✅ Betaling in termijnen
  ✅ Mannelijke & vrouwelijke instructeur
  ✅ Gratis proefles

  In een minder goede leeromgeving is het lastiger om alle informatie, methoden en technieken goed op te nemen. Daarom beschikken we over professionele instructeurs en instructrices die uitblinken in het opbouwen van een vertrouwensband met jou. Zeker weten! Zowel mannelijke als vrouwelijke rijinstructeurs zijn beschikbaar.

  We kunnen op basis van jouw voorkeur bepalen wie jouw rijinstructeur wordt. We streven ernaar om een breed scala aan keuzemogelijkheden te bieden, zodat je met vertrouwen en overtuiging kunt leren autorijden. Ons doel is om voortdurend in te spelen op de behoeften van onze leerlingen!

  Examengericht

  Wij zijn bekend met de examenroutes van het CBR en kunnen je daarom gericht voorbereiden op het examen.

  Flexibele lestijden

  Bij Verkeersschool NOA kun je rijlessen volgen in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend!

  Ervaren instructeurs

  Met ruim 5 jaar ervaring als rijschool in de regio van Alkmaar, hebben wij de kennis om jou optimaal te begeleiden.

  Verkeersschool NOA

  Rijlessen in Bergen

  Rijlessen in Bergen? Rijschool Bergen staat voor je klaar om je daarbij te helpen. De rijlessen die we geven, vinden plaats zowel binnen als rondom Bergen. We bepalen de leslocaties aan de hand van de examenroutes van het CBR. Dankzij onze jarenlange expertise weten we precies waar het CBR praktijkexamen wordt afgenomen, waardoor jij met succes kunt slagen!

  ✅   Kiezen uit automaat of schakel
  ✅   Hoog slagingspercentage
  ✅   CBR erkende rijschool

  Tijdens het leren richten we ons bijvoorbeeld op het opbouwen en verbeteren van jouw stuurcontrole en parkeervaardigheden. Door gebruik te maken van de examenroutes van het CBR, ben je goed voorbereid en kom je tijdens het examen niet voor verrassingen te staan. We streven ernaar dat je een zelfverzekerd niveau bereikt tegen de tijd van het examen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over onbekende situaties in een bepaalde regio, omdat je ze al bekend zult zijn! Is dat niet geweldig?

  Bij ons kun je direct een gratis proefles inplannen, zelfs al voor morgen. Hierdoor kun je ervaren of onze lesmethode, instructeur of instructrice, en lesauto goed bij jou passen.

  Automaat rijles Bergen

  Automaat rijles in Bergen doe je bij Verkeersschool NOA. Je hebt de keuze tussen de Mercedes A180 of de Mazda CX-30 voor jouw rijlessen. Deze auto’s zijn nieuw en modern, en zeer gemakkelijk te besturen. Als je de voorkeur geeft aan een automaat, bieden we ook de mogelijkheid om je rijbewijs te halen in een automatische auto. In Bergen kun je genieten van het comfort van niet hoeven schakelen tijdens het rijden.

  ✅   5 jaar ervaring
  ✅   Nieuwe lesauto’s
  ✅   Flexibel: rijles in de middag, avond of weekend

   

  Je hebt meer tijd om je te concentreren op hoe je rijdt, de bijzondere verrichtingen, parkeren en aan het verkeer deel te nemen, aangezien je niet hoeft te schakelen. Je zult hierdoor beter in staat zijn om de examenroutes te onthouden en op welke situatie of gebied je moet letten.

  Rijles Bergen

  Betrouwbare rijschool in Bergen

  Voor de betrouwbare rijschool in Bergen, hoef je niet verder te zoeken. Bij Verkeersschool NOA passen we onze diensten altijd aan op jouw eisen, behoeften en budget, terwijl we er ook voor zorgen dat je rijlessen goed getimed en ingepland zijn volgens jouw schema.

  ✅   Niet gereden rijlessen krijg je retour
  ✅   Vriendelijke en gezellige instructeurs
  ✅   Eerlijk en oprecht advies

  Onze instructeurs staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Dus, als je er een hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag aan je autorijbewijs B. We kijken ernaar uit om met jou de weg op te gaan en kunnen niet wachten op de kans om jou te leren rijden!

  Kies je rijlespakket

  Wat kost een rijles bij Verkeersschool NOA 
  Onze tarieven en rijlespakketten zijn scherp geprijsd en zorgvuldig samengesteld om jou maximale flexibiliteit te bieden. 
  Niet-gebruikte rijlessen worden terugbetaald, en je hebt de optie om je rijlespakket in termijnen te betalen!

  Kies je rijlespakket

  Op zoek naar het behalen van je auto rijbewijs? Bekijk hieronder onze rijlespakketten met scherpe prijzen!

  Automaat & geschakeld

  Bij Verkeersschool NOA zijn de kosten voor zowel schakel- als automaat rijlessen gelijk!

  Pakket 1

  €680,-

  Aanbevolen voor herexamen leerlingen

  *Betalen in termijnen is niet mogelijk

  Pakket 2

  €1449,-

  Aanbevolen voor snelle leerlingen

  *Betalen in 2 termijnen mogelijk

  Pakket 3

  €2059,-

  Aanbevolen voor boven gemiddelde leerlingen

  *Betalen in 2 termijnen mogelijk

  Pakket 4

  €2364,-

  Aanbevolen voor gemiddelde leerlingen

  *Betalen in 2 termijnen mogelijk

  Pakket 5

  €2669,-

  Voor leerlingen die meer aandacht nodig hebben

  *Betalen in 2 termijnen mogelijk

  Zullen wij je terugbellen?

  Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op!


   bergen

   Rijlessen in Bergen

   Rijlessen in Bergen neem je bij Verkeersschool NOA want dat is dé plek als je zoekt naar een ervaren rijschool in Bergen die je op een veilige manier leert autorijden. Met onze uitgebreide expertise bereiden we je optimaal voor op het CBR praktijkexamen.

   Dus, wil je snel slagen voor je rijexamen? En geef je de voorkeur aan lessen van een vriendelijke en geduldige mannelijke of vrouwelijke instructeur? Verkeersschool NOA biedt alle benodigdheden om snel en met plezier te slagen voor je rijexamen!

   Uitstekend
   Gebaseerd op 57 recensies
   Fa Goe
   Fa Goe
   2023-11-29
   Erg fijne ervaring gehad bij Verkeersschool NOA. Nadat ik voor mijn eerste praktijkexamen gezakt was, besloot ik om van rijschool te veranderen, namelijk NOA. Mijn herexamen foutloos succesvol afgereden vanwege de hoge kwaliteit lessen van Jacqueline. Een aanrader.
   Celine Masteling
   Celine Masteling
   2023-11-25
   Hele gezellige lessen, ben in 1 x geslaagd topp!
   Kick de Vries
   Kick de Vries
   2023-10-24
   Absoluut de 5-sterren waard! Senna en Jacqueline zijn beide heel erg prettig om mee te lessen. Een goede mix van gezellige en vooral ook leerzame rijlessen. Aanrader!
   Esmée Vogelsang
   Esmée Vogelsang
   2023-09-18
   Hele toffe rijschool! Met alle rust, geduld en gezelligheid begeleid en in 1x geslaagd, kan niet beter!
   luna-may keizer
   luna-may keizer
   2023-09-18
   Onwijs leuke rijschool! Ik ben zelf erg tevreden hoe mijn tijd is verlopen bij rijschool NOA. Ik heb mijn rijbewijs zonder enige moeite gehaald. Jacq is een topper als instructrice! Je merk aan alles dat jij als leerling centraal staat en dat het doel realistisch haalbaar is.
   Melissa Lissa
   Melissa Lissa
   2023-09-18
   Super lieve mama en zoon ! Zat door hun vol zelfvertrouwen achter het stuur
   Sydney Beltzer
   Sydney Beltzer
   2023-08-27
   Top rijschool ! Leert alles goed en snel , ze blijven de oefeningen herhalen en stampen alles er goed in voor je examen . als er een mogelijkheid is om examen eerder te doen regelen ze dat voor je . Hele aardige en leuke mensen als instructeur, dus je kan leuke gesprekken hebben en ze maken rijles daadwerkelijk ook echt leuk . Door deze rijschool heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald . Echt een aanrader om naar deze rijschool te gaan
   Boris Honig
   Boris Honig
   2023-07-13
   Zeer goeie rijschool, hele leuke instructeurs en kwalitatief zeer goed. Alles in 1 keer gehaald door hen, enorm bedankt
   Yorben Koolhaas
   Yorben Koolhaas
   2023-06-25
   Een zeer enthousiaste en geduldige instructeur. Het is altijd gezellig in de auto. Ik heb genoten en veel geleerd.

   Veelgestelde vragen

   In welke auto krijg ik rijles?

   Onze rijlessen worden verzorgd in een nieuwe Mercedes of Mazda lesauto. In een comfortabele Mercedes A180 of Mazda CX-30 zal jij klaargestoomd worden voor je rijexamen.

   Bij aankoop van een lespakket bij ons brengen wij geen kosten in rekening voor de proefles. Als je echter geen lespakket afneemt, zijn er kosten verbonden aan het losse uur voor de proefles.

   Je krijgt een vaste instructeur toegewezen, en je hebt de keuze tussen een mannelijke of vrouwelijke instructeur.

   Dankzij ons uitgebreide team van instructeurs hebben wij geen wachttijden. Hierdoor kun je snel beginnen en je rijbewijs behalen.

   Dankzij ons uitgebreide team van instructeurs zijn er doorgaans geen wachttijden. Dit betekent dat je snel kunt starten met je rijlessen en direct op weg bent naar het behalen van je rijbewijs.

   Onze proefles heeft een duur van 45 minuten.

   De rijlessen worden gegeven in Bergen en omgeving. Wij hanteren altijd de examenroutes van het CBR in onze rijlessen. Op deze manier bieden wij jou de meest effectieve voorbereiding op je rijexamen.

   Bij ons is het ook mogelijk om per rijles te betalen.

   De rijlessen duren een uur, maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor anderhalf uur of twee uur. Er zijn drie opties beschikbaar.

   Om rijlessen te volgen, dien je minimaal 16,5 jaar oud te zijn. Vanaf je 17e kun je praktijkexamens afleggen. Tot je 18e kun je onder toezicht van een ervaren begeleider rijden. Na je 18e is begeleiding niet langer verplicht.

   Zeker, als je last hebt van faalangst, kunnen we een faalangstexamen voor je regelen bij het CBR.

   Bergen Rijschool
   Scroll naar boven