Rijschool Alkmaar

Veelgestelde vragen

Onze F.A.Q.'s

Indien je het antwoord op je vraag niet hebt kunnen vinden in de veelgestelde vragen hieronder, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!

Welke lesauto’s gebruiken wij bij Verkeersschool NOA?

In een sportieve en nieuwe Mercedes A-klasse of Mazda CX-30 ga je de rijlessen krijgen. Automaat rijles wordt gegeven straks in een Ford Mustang Mach-E.

Bij aankoop van een lespakket bij ons, hoef je niks te betalen voor de proefles. Zonder lespakket brengen wij wel kosten in rekening voor het uur van de proefles.

Wij hebben ervaren rijinstructeurs en instructrices. Jij mag kiezen van wie je les wilt. Daarna zal je les krijgen van een vaste instructeur of instructrice.

Wij hebben een groot team en kunnen daarom ook relatief snel en veel examenplekken bij het CBR inkopen en reserveren. Dus kan jij vrij snel op praktijkexamen bij ons. Wel moet je echt klaar zijn voor het praktijkexamen.

Jij kan vandaag of morgen al beginnen! Wel moet je aanmelding eerst volledig zijn afgerond.

De duur van de proefles duurt 45 minuten bij ons.

Je krijgt altijd rijles bij ons op basis van de examenroutes die het CBR rijdt. Dat zal dus meestal in de regio Alkmaar zijn.

Je hebt keuze uit 4 duren: 60 minuten, 75 minuten, 90 minuten en 120 minuten. De keuze hangt van jou af. 

Dat is mogelijk! Wel gaan we samen hier afspraken over maken.

Tuurlijk! De ervaren instructeurs weten heel goed hoe ze jou het beste kunnen helpen.

Afhankelijk van onze agenda, mag jij zo vaak lessen als je wilt.

Dit is echt zeer persoonsgebonden. Onze instructeurs zullen je dit zo eerlijk mogelijk proberen aan te geven na een eerste proefles.

Tuurlijk! Je bent van harte welkom bij Verkeersschool NOA om je rijlessen te vervolgen.

Jouw theoriecertificaat zal normaal gezien 18 maanden geldig zijn.

Tuurlijk! Wij stemmen ons tempo volledig af op jouw agenda. Hou er rekening mee dat je de lessen niet te veel moet verwaarlozen, want kennis kan relatief snel verwateren.

verkeersschool-noa-veelgestelde-vragen
[insta-gallery id="0"]
Scroll naar boven