Rijschool Sint Pancras

Wij zijn er niet alleen om je te helpen met het behalen van het rijbewijs, wij zorgen er ook samen voor dat wij je na het slagen veilig kunnen laten deelnemen aan het verkeer.

06 37150150

Verkeersschool NOA werkt uitsluitend met de gezelligste rij-instructeurs die ervaren flexibel zijn voor jou! Voor de beste rijopleiding moet jij bij Verkeersschool NOA zijn.

info@verkeersschoolnoa.nl

Uitstekend
Gebaseerd op 28 recensies
Mark Slikker
Mark Slikker
2022-05-10
Jacqueline werd mijn nieuwe instructeur na even met een ander te hebben gereden. Wat een verschil was dat! Jacqueline is geduldig, geeft goede feedback en past zich echt aan jou aan! Geslaagd en dat was zonder haar niet gelukt! Ook een paar lessen met Senna meegereden! Fantastische kerel die echt met veel passie en aandacht lessen geeft. Ik raad iedereen aan om bij deze twee toppers te komen lessen! Bedankt en het beste!
Lonneke Van Der Elst
Lonneke Van Der Elst
2022-02-16
Super rijschool , zeer goede instructeurs … mijn kind na 18 lessen in 1x geslaagd
Maayke van Tatenhove
Maayke van Tatenhove
2022-02-15
Leerzame, gezellige en leuke lessen! De rij instructeurs hebben veel geduld voor jou als leerling en willen dat jij vooral veel plezier heb tijdens het rijden! Ik heb een hele goede, leuke, gezellige en leerzame ervaring/tijd aan deze rijschool over gehouden. Ik heb dan ook mijn rijbewijs in 1 keer gehaald met dan aan Jaqueline en Senna!
Kim Post
Kim Post
2021-12-09
Hele leerzame en zeker ook gezellige lessen gehad. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen en raad deze rijschool zeker aan. Ik ben ontzettend goed geholpen hier.
Femke Huisman
Femke Huisman
2021-11-03
Na lang bij een andere rijschool te lessen, kwam ik terecht bij verkeersschool NOA. Bij verkeersschool NOA word goed uitleg gegeven onder het rijden en je zit met een fijn gevoel naast je instructeur!
Nina van Vliet
Nina van Vliet
2021-10-31
Ik heb mijn laatste proces van het halen van mijn rijbewijs bij Jaqueline gehad, en wat is dat goed geweest! Zij heeft mij enorm geholpen met kalm blijven in de auto en echt de puntjes op de i te zetten. Zo ben ik het autorijden leuk gaan vinden ipv iets spannends. Jaq bedankt!
samuel ahs
samuel ahs
2021-08-21
Ik ben heel blij dat ik Jacqueline als rij instructeur heb gehad. De rijlessen waren altijd gezellig. Tegelijkertijd is ze ook erg rustig en kalm waardoor ik altijd gefocust blijf en me thuis voel bij haar in de auto. Ik heb vandaag me rijbewijs gehaald met dank aan Jacqueline. Ze is erg begripvol en meedenkend waardoor ik ook echt het gevoel kreeg dat we samen het rijexamen hebben afgelegd! Bedankt!!
Janne Vollbehr
Janne Vollbehr
2021-08-20
Hele fijne lessen gehad bij deze rijschool. Er was altijd wel een plekje voor een les dat mij uit kwam ivm school en werk. Ik leerde veel in de lessen dus echt een aanrader!

Neem jij binnenkort rijles rond in Sint Pancras

Door een betrouwbare lesmethode en zeer goede kennis over Sint Pancras, zijn onze rijlessen ontspannen en stuk voor stuk zal er meer van jou gevraagd worden. Zo voel jij je nooit overdonderd in het verkeer en is jou attentie op de juiste momenten daar waar het moet zijn. Wij werken samen met jou aan jouw ontwikkeling van veilig en verantwoord rijden. Wij beginnen de rijlessen bij jou in Sint Pancras zodat je de weg weet en vertrouwd raakt met de techniek en met de voertuigbeheersing bezig kunt zijn. Jij ziet dat alles in het werk wordt gesteld om jou goed het examen te leiden op te laten gaan. Kom gezellig bij mij lessen en ervaar hoe gemakkelijk en hoe leuk  autorijles kan zijn!

Rijschool Sint Pancras

Rijbewijs halen? En heb je een goede rijschool Sint Pancras nodig? Neem dan contact op met Verkeersschool NOA. Mijn naam is Jacqueline en ik kom graag bij je langs in Sint Pancras om samen je rijbewijs te halen. 
Als rijcoach vind ik het erg belangrijk om de laatste ontwikkelingen te kennen. Daarom weet ik dat u kunt garanderen dat u het examen met de juiste vaardigheden aflegt. Veiligheid, verkeersregels, techniek en kennis over auto’s vormen hier de belangrijkste onderdelen van de cursus.

Waarom Verkeersschool NOA

 • De beste rijschool Sint Pancras en omstreken.
 • Je krijgt persoonlijke aandacht, iedere leerling is bij ons uniek 
 • Wij zijn onafhankelijk en hebben alle aandacht voor jou
 • Je gaat bij ons leren hoe je goed en veilig kunt gaan rijden
 • In je app worden je afspraken en vorderingen bijgehouden
 • Je krijgt moderne lessen die opleiden tot het praktijkexamen
 • Van maandag t/m zaterdag flexibel je lesuren inplannen
 • Lessen in een grote, moderne, rookvrije auto

MAAK KENNIS MET TEAM NOA

Ik ben aan de Verkeersacademie afgestudeerd als rijinstructeur met als doel jonge mensen op te leiden voor hun praktijkexamen rijbewijs B. Ik wil dat leerlingen met veel plezier kunnen terugkijken op een leuke en leerzame periode.
Rijschool alkmaar
Jacqueline
Rijcoach
Ik maak en onderhoud de website van NOA, daarnaast verzorg ik administratieve taken maar help ook met het inplannen en wijzigen van examens. Volgend jaar als ik school heb afgerond ga ik studeren voor rijinstructeur en ga ik met Jacqueline lesgeven.
rijschool sint pancras
Senna
Rij-instructeur

Haal direct jouw rijbewijs bij rijschool Sint Pancras

Wij helpen jouw niet alleen met het behalen van het rijbewijs, wij zorgen ook ervoor dat jij na het slagen veilig deel kan nemen aan het verkeer.

Verkeersschool NOA werkt met een ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeur. Voor de beste rijopleidingen moet je bij ons zijn. Wij geven al tijden rijles aan leerlingen van jong tot oud!

Kosten van de rijlessen bij rijschool Sint Pancras

Wat je betaalt voor de rijlessen in of omtrent Sint Pancras is afhankelijk van de leerling. De lesuren zijn uiteraard 60 minuten lang.

Naast autorijlessen kun je tevens voor pakketten kiezen waar het eerste examen is inbegrepen in de prijs.

Weet jij van jezelf dat je rijangst of faalangst hebt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op dan kun je terecht bij onze rijschool. Wij zijn namelijk hierin gespecialiseerd. Ik kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je leert om rustig te blijven tijdens de rijlessen en je voorzien van vele praktische tips voor later.

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op:

  Adres

  Koningsspil 7
  1834 TG
  Sint Pancras

  Openingstijden

  Maandag – 08:00 tot 21:00
  Dinsdag – 08:00 tot 21:00
  Woensdag – 08:00 tot 21:00
  Donderdag – 08:00 tot 21:00
  Vrijdag – 08:00 tot 21:00
  Zaterdag – 10:00 tot 19:00
  Zondag – Gesloten

  Onze Social Media