Rijschool Sint Pancras

Nu bij afname van een pakket 20, 30 of 40, Gratis iTheorie bij inbegrepen.

06 37150150

06 37150150

info@verkeersschoolnoa.nl

Neem jij binnenkort rijles rond in Sint Pancras

Door een betrouwbare lesmethode en zeer goede kennis over Sint Pancras, zijn onze rijlessen ontspannen en stuk voor stuk zal er meer van jou gevraagd worden. Zo voel jij je nooit overdonderd in het verkeer en is jou attentie op de juiste momenten daar waar het moet zijn. Wij werken samen met jou aan jouw ontwikkeling van veilig en verantwoord rijden. Wij beginnen de rijlessen bij jou in Sint Pancras zodat je de weg weet en vertrouwd raakt met de techniek en met de voertuigbeheersing bezig kunt zijn. Jij ziet dat alles in het werk wordt gesteld om jou goed het examen te leiden op te laten gaan. Kom gezellig bij mij lessen en ervaar hoe gemakkelijk en hoe leuk  autorijles kan zijn!

Rijschool Sint Pancras

Rijbewijs halen? En heb je een goede rijschool nodig? Neem dan contact op met Verkeersschool NOA. Mijn naam is Jacqueline en ik kom graag bij je langs in Sint Pancras om samen je rijbewijs te halen. 
Als rijcoach vind ik het erg belangrijk om de laatste ontwikkelingen te kennen. Daarom weet ik dat u kunt garanderen dat u het examen met de juiste vaardigheden aflegt. Veiligheid, verkeersregels, techniek en kennis over auto’s vormen hier de belangrijkste onderdelen van de cursus.

Waarom Verkeersschool NOA

 • De beste rijschool Alkmaar en omstreken.
 • Je krijgt persoonlijke aandacht, iedere leerling is bij ons uniek 
 • Wij zijn onafhankelijk en hebben alle aandacht voor jou
 • Je gaat bij ons leren hoe je goed en veilig kunt gaan rijden
 • In je app worden je afspraken en vorderingen bijgehouden
 • Je krijgt moderne lessen die opleiden tot het praktijkexamen
 • Van maandag t/m zaterdag flexibel je lesuren inplannen
 • Lessen in een grote, moderne, rookvrije auto

MAAK KENNIS MET TEAM NOA

Ik ben aan de Verkeersacademie afgestudeerd als rijinstructeur met als doel jonge mensen op te leiden voor hun praktijkexamen rijbewijs B. Ik wil dat leerlingen met veel plezier kunnen terugkijken op een leuke en leerzame periode.
Rijschool alkmaar
Jacqueline
Rijcoach
Ik maak en onderhoud de website van NOA, daarnaast verzorg ik administratieve taken maar help ook met het inplannen en wijzigen van examens. Volgend jaar als ik school heb afgerond ga ik studeren voor rijinstructeur en ga ik met Jacqueline lesgeven.
rijschool sint pancras
Senna
Examenplanner

Haal direct jouw rijbewijs!

Wij helpen jouw niet alleen met het behalen van het rijbewijs, wij zorgen ook ervoor dat jij na het slagen veilig deel kan nemen aan het verkeer.

Verkeersschool NOA werkt met een ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeur. Voor de beste rijopleidingen moet je bij ons zijn. Wij geven al tijden rijles aan leerlingen van jong tot oud!

Kosten van de rijlessen in Sint Pancras

Wat je betaalt voor de rijlessen in of omtrent Sint Pancras is afhankelijk van het pakket dat je kiest bij onze rijschool. Zo is er een pakket van 10 lesuren die je kunt afsluiten vanaf €399,-. De lesuren zijn uiteraard 60 minuten lang.

Naast autorijlessen kun je tevens voor pakketten kiezen waar het eerste examen is inbegrepen in de prijs.

Weet jij van jezelf dat je rijangst of faalangst hebt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op dan kun je terecht bij onze rijschool. Wij zijn namelijk hierin gespecialiseerd. Ik kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je leert om rustig te blijven tijdens de rijlessen en je voorzien van vele praktische tips voor later.

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op:

  Adres

  Koningsspil 7
  1834 TG
  Sint Pancras

  Openingstijden

  Maandag – 08:00 tot 21:00
  Dinsdag – 08:00 tot 21:00
  Woensdag – 08:00 tot 21:00
  Donderdag – 08:00 tot 21:00
  Vrijdag – 08:00 tot 21:00
  Zaterdag – 10:00 tot 19:00
  Zondag – Gesloten

  Onze Social Media