Rijschool Alkmaar

Theorie examen doen

fotokjeldgeslaagd-2

klaar voor het theorie examen doen?

Een goede voorbereiding op het CBR theorie-examen is belangrijk, aangezien dit examen verplicht is voor het behalen van je rijbewijs. Bij het autorijbewijs moet je zowel een theorie-examen als een praktijkexamen afleggen. Je kunt zelfstandig voorbereiden op het theorie-examen door op internet te zoeken naar beschikbare cursussen of programma’s. Onderschat de voorbereiding op het theorie-examen niet, aangezien elk examen verschillende vragen en onderwerpen omvat! Meer aanvullende informatie over het theorie-examen is te vinden op de website van het CBR.

Examengericht

Wij zijn bekend met de examenroutes van het CBR en kunnen je daarom gericht voorbereiden op het examen.

Flexibele lestijden

Bij Verkeersschool NOA kun je rijlessen volgen in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend!

Ervaren instructeurs

Met ruim 5 jaar ervaring als rijschool in de regio van Alkmaar, hebben wij de kennis om jou optimaal te begeleiden.

Verkeersschool NOA

Wat neem ik mee naar het examen?

Allereerst is het belangrijk te controleren of je theorie-examen is gereserveerd. Dit kun je bijvoorbeeld verifiëren door te kijken of je een bevestigingsmail hebt ontvangen van je rijschool of het CBR. Indien nodig, bel het CBR om te bevestigen of je inderdaad op de opgegeven datum en tijd geregistreerd staat voor het theorie-examen.

Daarnaast is het van cruciaal belang dat je een geldig identiteitsbewijs meeneemt, zoals een identiteitskaart, verblijfsvergunning of paspoort. Zorg er ook voor dat je het reserveringsnummer bij de hand hebt wanneer je naar het examencentrum van het CBR gaat, aangezien hier mogelijk naar wordt gevraagd. Aarzel niet om hierover te overleggen en 
contact op te nemen met je rijschool en rijinstructeur, zodat je goed geïnformeerd bent over een optimale voorbereiding.

Erkende Rijschool NOA met passie

Wij staan altijd klaar voor onze leerlingen, met als doel de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren en te waarborgen. Als je vragen hebt of ergens over twijfelt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons streven is om jou de meest persoonlijke begeleiding te bieden, en dat realiseren we door open en transparant met jou te communiceren!
Samen zullen we de beste opties en mogelijkheden verkennen om jou zo snel mogelijk letterlijk en figuurlijk op weg te helpen. Bij Rijschool NOA ben je binnen de kortste keren onderweg én op de weg met je rijbewijs!

Naar het CBR examencentrum

Een essentiële tip in de eerste plaats: wees op tijd! Hoewel dit vanzelfsprekend lijkt, komt het toch regelmatig voor dat examenkandidaten op het laatste moment arriveren of zelfs te laat komen, wat soms zelfs resulteert in weigering om het examen af te leggen! Zorg er dus voor dat je ruim op tijd aanwezig bent bij het examencentrum van het CBR.

Bij de aanmeldzuil dien je jezelf aan te melden en te legitimeren, zodat men kan verifiëren of je daadwerkelijk geregistreerd staat voor een examen. Hier wordt gecontroleerd op een geldig identiteitsbewijs en reserveringsnummer. Je tas en jas kun je het beste opbergen in een daarvoor bestemd kluisje. Na het examen ontvang je je uitslag binnen 24 uur in je mailbox. Alvast gefeliciteerd!

Kies je rijlespakket

Wat kost een rijles bij Verkeersschool NOA 
Onze tarieven en rijles pakketten zijn scherp geprijsd en zorgvuldig samengesteld om jou maximale flexibiliteit te bieden. 
Niet-gebruikte rijlessen worden terugbetaald, en je hebt de optie om je rijles pakket in termijnen te betalen!

Kies je rijlespakket

Op zoek naar het behalen van je auto rijbewijs? Bekijk hieronder onze rijlespakketten met scherpe prijzen!

Automaat & geschakeld

Bij Verkeersschool NOA zijn de kosten voor zowel schakel- als automaat rijlessen gelijk!

Pakket 1

€680,-

Aanbevolen voor herexamen leerlingen

*Betalen in termijnen is niet mogelijk

Pakket 2

€1449,-

Aanbevolen voor snelle leerlingen

*Betalen in 2 termijnen mogelijk

Pakket 3

€2059,-

Aanbevolen voor boven gemiddelde leerlingen

*Betalen in 2 termijnen mogelijk

Pakket 4

€2364,-

Aanbevolen voor gemiddelde leerlingen

*Betalen in 2 termijnen mogelijk

Pakket 5

€2669,-

Voor leerlingen die meer aandacht nodig hebben

*Betalen in 2 termijnen mogelijk

Zullen wij je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op!


  Uitstekend
  Gebaseerd op 57 recensies
  Fa Goe
  Fa Goe
  2023-11-29
  Erg fijne ervaring gehad bij Verkeersschool NOA. Nadat ik voor mijn eerste praktijkexamen gezakt was, besloot ik om van rijschool te veranderen, namelijk NOA. Mijn herexamen foutloos succesvol afgereden vanwege de hoge kwaliteit lessen van Jacqueline. Een aanrader.
  Celine Masteling
  Celine Masteling
  2023-11-25
  Hele gezellige lessen, ben in 1 x geslaagd topp!
  Kick de Vries
  Kick de Vries
  2023-10-24
  Absoluut de 5-sterren waard! Senna en Jacqueline zijn beide heel erg prettig om mee te lessen. Een goede mix van gezellige en vooral ook leerzame rijlessen. Aanrader!
  Esmée Vogelsang
  Esmée Vogelsang
  2023-09-18
  Hele toffe rijschool! Met alle rust, geduld en gezelligheid begeleid en in 1x geslaagd, kan niet beter!
  luna-may keizer
  luna-may keizer
  2023-09-18
  Onwijs leuke rijschool! Ik ben zelf erg tevreden hoe mijn tijd is verlopen bij rijschool NOA. Ik heb mijn rijbewijs zonder enige moeite gehaald. Jacq is een topper als instructrice! Je merk aan alles dat jij als leerling centraal staat en dat het doel realistisch haalbaar is.
  Melissa Lissa
  Melissa Lissa
  2023-09-18
  Super lieve mama en zoon ! Zat door hun vol zelfvertrouwen achter het stuur
  Sydney Beltzer
  Sydney Beltzer
  2023-08-27
  Top rijschool ! Leert alles goed en snel , ze blijven de oefeningen herhalen en stampen alles er goed in voor je examen . als er een mogelijkheid is om examen eerder te doen regelen ze dat voor je . Hele aardige en leuke mensen als instructeur, dus je kan leuke gesprekken hebben en ze maken rijles daadwerkelijk ook echt leuk . Door deze rijschool heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald . Echt een aanrader om naar deze rijschool te gaan
  Boris Honig
  Boris Honig
  2023-07-13
  Zeer goeie rijschool, hele leuke instructeurs en kwalitatief zeer goed. Alles in 1 keer gehaald door hen, enorm bedankt
  Yorben Koolhaas
  Yorben Koolhaas
  2023-06-25
  Een zeer enthousiaste en geduldige instructeur. Het is altijd gezellig in de auto. Ik heb genoten en veel geleerd.
  [insta-gallery id="0"]
  Scroll naar boven